0

Design Jobs

0

Winner

14

Designs

Portfolio

Welcome to my portfolio. I'm a designer AndrijanaRis, and these are my works.

Designs from the Geelancer contests

Commend the work

Commend the work

Commend the work

Commend the work

Commend the work

Other works of mine

Na plakatu se nalazi
Na plakatu se nalazi ilustrtacija mene i stvari koje volim. Na donjem delu tela je Van Gogova ,,Zvezdana noć" koja je moja najdraza slika. Oko mene se nalaze note jer volim muziku i odrasla sam u muzičkoj porodici. Dominantna je ljubičasta. Jedino oci nisu nacrtane jer kao sto se u narodu kaze da su oci ogledalo duse.
Commend the work
Zadatak je bio da se
Zadatak je bio da se od 5 fotografija napravi plakat. Koristila sam delove sa Klimtove slike ,,Poljubac" kao simbol ljubavi. Zelela sam ovim plakatom da pokazem da iako se u danasnje vreme u gradovima jako brzo živi uvek u nekom medjuprostoru ima vremena za ljubav.
Commend the work
La la land je vrlo s
La la land je vrlo smeo projekat reditelja, Demiena Šazela, koji je kroz formu Holivudskog mjuzikla pedesetih godina uspeo da napravi dobar i moderan film. Kvadrati simboliziju spajanje. Povezivanje dogadjaja koji igrom sudbine postaju celina. Ipak, primećujete da dva kvadrata ljubičaste boje simboliziju nedostatak pa samim tim i neizbežno razdvajanje. Ti delovi namerno izostaju. Praznina u njima najavljuje raskid.
Commend the work
Knjigu za decu ,,Kor
Knjigu za decu ,,Korak po korak" napisala sam i ilustrovala za moju najbolju prijateljicu koja je celog zivota bila uz mene i pruzala mi podrsku. Ilustracije su radjene ručno u programu photoshop.
Commend the work
Logo je radjen za iz
Logo je radjen za izmišljenu produkcijsku kuću ,,Endit." Radila sam celu knjigu standarda za ovaj logo, a ovo je samo jedna stranica gde sam predstavila odnos znaka i logotipa.
Commend the work
Portret glumice radj
Portret glumice radjen u nekoliko tehnika
Commend the work
Korice i 2 unutrašn
Korice i 2 unutrašnje strane za časopis Typomania
Commend the work
Plakat za manifestac
Plakat za manifestaciju na Univerzitetu Metropolitan
Commend the work
Siguran dizajn
Mint hosting provajder

Server time: 2023-11-28 17:56:09 CET (Belgrade, Serbia). All rights reserved © 2010-2023 UGO MEDIA d.o.o

Website Security Test